Termékjellemzők

Az állatok és férfiak birodalmában (ismertebb nevén: a Földön) egyetlen állatfaj elég okos ahhoz, hogy a legfélelmetesebb és legférfiasabb illatot árassza magából – a férfi, amelynek farkasillata olyan, mint egy képzeletbeli, jóképű férfira hasonlító farkas illata. Így mennek a dolgok abban a birodalomban, amiről éppen mesélek. Így ha valaha fel akarod keresni, előbb vegyél megfelelő illatmintát az Old Spice Wolfthorn aftershave-től. Frissíti a bőrödet a megterhelő borotválkozás után; begyógyítja az apró sebeket és vágásokat.

Összetevők

ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LACTIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.