termékjellemzők

A break-tánctól kezdve a tigrisharcig: a legizgalmasabb dolgok éjszaka történnek. Ezért ruház fel az Old Spice Strong Swagger férfias illattal és készít fel mindenre, amit egy izgalmas éjszaka tartogathat. Az Old Spice férfiaknak szánt dezodorának használata után tested természetesen remek illatú lesz. Búcsúzz el a kellemetlen testszagtól és szokj hozzá a színtiszta férfiassághoz. Az Old Spice illatok széles választékát nyújtja olyan férfiak számára, akik dinamikus és izgalmas életet élnek. Élénkítő és frissítő hatású férfias illat. Az Old Spice Strong Swagger 48 órán keresztül remek illattal ruház fel és véd az izzadástól.

összetevők

Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Disteardimonium Hectorite, Triethyl Citrate, Dimethiconol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.