Termékjellemzők

Az Old Spice Sweat Defense Sport izzadásgátló és spraydezodor lényegében sebészeti módszerrel akadályozza meg a szagképződést 48 órán át. Ez persze csupán metafora, de néha valóban elő kell kapni a szikét, hogy odafigyeljenek rád. Elfelejtheted a rossz szagokat és az intenzív izzadást. Csak a színtiszta férfiasság marad. Válassz olyan férfidezodort, amelyik tudja, mitől lesz jó illatod. Az Old Spice illatok széles választékát nyújtja olyan férfiak számára, akik dinamikus és izgalmas életet élnek. Élénkítő és frissítő férfias illat.

Összetevők

Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Disteardimonium Hectorite, Triethyl Citrate, Limonene, Linalool, Dimethiconol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.