Termekjellemzok

Fa. Ez az egyetlen anyag, amely egyaránt lehet egy 85 ezer fős focistadion és faborítású okostelefon alapanyaga. Emellett pedig dezodor is férfiaknak, amely véd az erős izzadástól, és növeli a férfias vonzerőt. Hogyan lehetsz Te is illatos? A válasz az Old Spice Timber izzadásgátló. Férfias fás illattal, menta jegyekkel. Az Old Spice Timber 48 órán át csökkenti a hónaljizzadást.

összetevők

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Cyclodextrin, Aqua, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Triethyl Citrate, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citral

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.

Rating Star
Rating Stars
5/5 (1)
 • Nagyszerűség
  Star Rating 0
  Star Rating On 0
 • Férfiasteljesítmény-készség
  Star Rating 1
  Star Rating On 1
 • Jóillatúság
  Star Rating 2
  Star Rating On 2
100% Ajánlott

Reviews

Hol élsz?:
Eger városa, papok városa
Nagyszerűség
ratings-off
rating-on
Férfiasteljesítmény-készség
ratings-off
rating-on
Jóillatúság
ratings-off
rating-on
Rating Star
Rating Stars
02/24/2017

Egyszerűen a legjobb.

Nagyon remélem hogy ez soha nem fog kikerülni kínálatból, vagy ha igen akkor figyelmeztessetek hogy körbe tudjam járni a boltokat és vegyek annyit ami egy életre elég. Amellett hogy kajak nem leszek tőle emberszagú, olyan jó illata van hogy nem egyszer előfordult hogy csak azért megöleltek csajok, hogy megszagoljanak, az milyen már?!

Igen, ajánlom ezt a terméket!