Termékjellemzők

Az Old Spice Sweat Defense Sport izzadásgátló és dezodor stift lényegében sebészeti módszerrel akadályozza meg a szagképződést 48 órán át. Ez persze csupán metafora, de néha valóban elő kell kapni a szikét, hogy odafigyeljenek rád. Felejtsd el a rossz szagokat és az intenzív izzadást. Csak a színtiszta férfiasság marad. Válassz olyan férfidezodort, amelyik tudja, mitől lesz jó illatod. Az Old Spice illatok széles választékát nyújtja olyan férfiak számára, akik dinamikus és izgalmas életet élnek. Élénkítő és frissítő férfias illat.

ősszetevők

Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Trichlorohydrex Gly, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Talc, Petrolatum, Aqua, Glycine, Hydrogenated Castor Oil, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Cyclodextrin, Limonene, LINALOOL, Behenyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Arachidyl alcohol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal, BHT

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.