Termékjellemzők

Merítkezz meg az erőben! Erő. Mindenkinek kell. De nem mindenkinek adatik meg, hogy benne megmerítkezve induljon a napja. Az Old Spice Champion tusfürdőt azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik ismerik a finom illat titkát, és a pórusaikban is érezni akarják az éltető erőt. Frissítő habja megsemmisíti a koszt és a rossz szagokat. Az Old Spice tusfürdő erős illata pedig egzotikus fürdővé varázsolja a fürdőszobádat. Vakard le magadról vélt gyengeséged! Mutasd meg mindenkinek ragyogó belső erődet és férfias megjelenésedet! Frissítő habja elsöpri a koszt és a rossz szagokat, szögre akasztja, majd egy kemény balossal végleg lezúzza őket. Hidratáló formulája pedig ápolja a bőrt, amely puha lesz, nem húzódik, nem szárad ki, és nem jajgat a fájdalomtól.

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.