Termékjellemzők

Van hajad? Van tested? Uraim, ezek fontos kérdések! Ha mindkettőre igennel válaszoltál, akkor ideje belecsapni a lecsóba. Tisztító habja lemossa rólad a koszt és a rossz szagokat, illata pedig olyan, akár a völgyben lappangó köd, amelynek párájában nyugodtan párzanak az állatok. Ha valamiért nincs saját hajad vagy tested, készítünk egy számodra megfelelő tusfürdőt. De addig is maradj a jól bevált Old Spice tusfürdőnél. Derítsd ki, mitől lehet finom illatod az Old Spice-szal, és hozd ki magadból a valódi férfierőt.

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Geraniol, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, CI 42090, CI 17200, Methylisothiazolinone, CI 19140

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.