Termékjellemzők

Olyan férfiaknak, akik a szemtől szembe kinevetik a veszélyt, legyintenek, ha bajba kerülnek, és a viszontagságok közepette is parádésan szórakoznak. Az Old Spice Danger Zone-nal áradni fog belőled a bátorság illata – pont, mint egy kizárólag bombákból épített vadászgép tesztpilótájából. Az Old Spice sokféle tusfürdőt kínál azoknak a férfiaknak, akik szeretnének jó illatúak lenni, és mozgalmas, rendkívüli életet élni. Válaszd az Old Spice tusfürdő élénkítő és frissítő, minden mástól megkülönböztethető férfias illatát! A bátorság illata.

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Limonene, Disodium EDTA, Linalool, Benzyl Salicylate, Geraniol, Magnesium Nitrate, CI 42090, CI 19140, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Értékelések és hozzászólások

Ezen az oldalon a hozzád hasonló fogyasztók helyezik ki véleményüket és hozzászólásaikat. Az Old Spice nem képviseli és nem garantálja ezek tartalmát, illetve a hozzászólók által leírt álláspontokat.